Belföldi és nemzetközi személyszállítás

Ha már tudja, hová utazna, mi biztonságban odaszállítjuk!

Utazni pedig kell. Modern, légkondícionált autóbuszunk gyors és kényelmes megoldást biztosít bármely úticél elérésére, szezonális árainkkal pedig biztosítjuk az utazáshoz a legkedvezőbb anyagi feltételeket. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Új szolgáltatásaink: kerékpár szállítás saját speciális utánfutóval, külföldi kerékpár túrák.
busz rendelés


Rólunk

Cégünk 2008 tavaszán alakult, azzal a céllal, hogy megváltoztassa az emberekben a buszozásról kialakult véleményt, mely párosul egy magas komfortfokozattal és elérhető árral. Olyan céget álmodtunk meg, amelyben a gépkocsivezetői és tulajdonosi érdekek egybeolvadnak ugyanabba a személyben, ezáltal az utasok igényeit és kéréseit rögtön „nyitott fülekre és szemekre” találnak.

Több mint 20 év személyszállítási és nemzetközi kapcsolatok tapasztalatával, az angol és orosz nyelvtudással bármilyen szállítási feladatok ellátására - legyen az akár belföldi különjárat, vagy nemzetközi különjárat - alkalmassá tesz minket

Cégünk rendelkezik 49+2 fős Scania Irizar Century típusú, luxuskategóriájú, saját tulajdonú autóbusszal.

Az autóbusz technikailag és esztétikailag is megfelel az európai uniós normáknak.

Szolgáltatásunk elsődleges célja, hogy akár egy hosszú, fárasztó utazás, akár egy rövid, kisebb túra is biztonságos, kényelmes, nyugalmas légkörben teljen, így egy örömteli, szép élményként maradhat meg minden egyes közös program.

Ennek megfelelően törekszünk a ránk bízott feladatok maximális teljesítésére – minőségi szolgáltatás, megbízható, precíz hozzáállással.

Legyen bármilyen jellegű csoport (baráti társaság, iskolai osztály, munkahelyi dolgozók, sportolói egyesületek, nyugdíjasklubok stb.), nálunk megtalálja az Önnek legkedvezőbb ajánlatot. Többéves szakmai gyakorlattal rendelkező, udvarias, utasbarát, nem dohányzó gépkocsivezetők. Utazásaink alatt teljes körű büfészolgáltatással (sörök, üdítők, ásványvíz, meleg levesek, kávék, cappuccino, forró csoki, tea stb.) állunk utasaink rendelkezésére.

Autóbuszunkat minden fuvar után kitisztítjuk, üzembiztonságukért felelősséget vállalunk.

Rólunk - Aldan Busz
Rólunk - Aldan Busz